Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διαγόρας Ρόδου

Super League 2: Σημαντική εντός έδρας νίκη για τον Διαγόρα Ρόδου

«Ζωντανός» στην υπόθεση της παραμονής στην Super League 2 συνεχίζει να παραμένει ο Διαγόρας, ο οποίος επικράτησε με 2-0 της καταδικασμένης σε υποβιβασμό Ζακύνθου.  

O Διαγόρας ήταν αυτός που μπήκε πιο επιθετικά στα πρώτα λεπτά. Ωστόσο η ομάδα του Γιάννη Προβίδα στο διάστημα αυτό, δεν είχε καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του στα καρέ του Μέντες. Όλα αυτά μέχρι το 21΄, όταν η κεφαλιά του Σινγκ έφυγε πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων. Η «απάντηση» από την ομάδα του Δημήτρη Νόλη ήρθε στο 29΄, όταν το σουτ που επιχείρησε ο Κάρλος Εντουάρντο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του τέρματος του Μπίντση. Από το σημείο εκείνο και μετά η Ζάκυνθος κατάφερε να ισορροπήσει το ματς, χωρίς όμως να έχει απειλήσει ξανά την εστία του Διαγόρα.

Από την πλευρά του ο Διαγόρας κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 43΄, όταν ο Μπαστιάνος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την λάθος έξοδο του Μέντες.. Στο διάστημα που ακολούθησε δεν άλλαξε κάτι, με το 1-0 να διατηρείται ως έχει μέχρι την λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο όπως και στο πρώτο ο Διαγόρας μπήκε δυνατά στο ματς και στο 47΄ κατάφερε να ζευγαρώσει τα τέρματα του, χάρη σε πλασέ του Τσιαντούλα.